Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Štvorgólový Vestenický (17) z MS17 v hľadáčiku rímskeho AS
Zdielať na

Štvorgólový Vestenický (17) z MS17 v hľadáčiku rímskeho AS

ABÚ ZABÍ / O slovenského futbalového útočníka do 17 rokov Tomáša Vestenického, ktorému sa strelecky darí na svetovom šampionáte tejto vekovej kategórie v Spojených arabských emirátoch, sa už zaujímajú viaceré európske kluby, interes prejavil aj taliansky AS Rím.

Hráč corgoňligovej Nitry dosiahol na MS do 17 rokov už štyri góly a patrí medzi najlepších strelcov turnaja. Aj jeho zásluhou postúpilo Slovensko do osemfinále.

Vestenického výkony si údajne všimol športový riaditeľ AS Rím Walter Sabatini a pre mladého talentovaného zakončovateľa sa možno črtá zaujímavý prestup. "Práve teraz som dostal správu od neznámeho človeka, ktorý je fanúšikom AS Rím. Sleduje všetko, čo sa deje okolo tohto klubu. Informoval ma, že v talianskych novinách sa objavila správa, že AS Rím prejavil o mňa záujem. Neviem však posúdiť, čo je na tom pravdy," povedal pre denník Pravda Vestenický. Rímsky AS je zatiaľ suverénom tejto sezóny najvyššej talianskej súťaže, v deviatich zápasoch nestratil ani bod.

Mladí Slováci nastúpia v utorok o 14.00 h SEČ v osemfinálovom zápase proti rovesníkom z Uruguaja, ktorých v generálke na šampionát dokázali zdolať 2:1.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti TWITTER!

fifa

fifa, MS 17, Slovensko-Honduras

Súvisiace články