Skoro jasno
19°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Ján Ďurica (31) cíti stúpajúcu formu
Zdielať na

Ján Ďurica (31) cíti stúpajúcu formu

Zdroj: tasr

MOSKVA / Ruský futbalový klub Lokomotiv Moskva, ktorého hráčom je aj slovenský reprezentačný stopér Ján Ďurica, ladí formu na hernom sústredení v španielskom stredisku Marbella.

"Železničiari" už absolvovali pred začiatkom jarnej časti ruskej ligy dve sústredenia - v Dubaji a cyperskej Larnake. Zatiaľ záverečný prípravný zápas odohrali zverenci Chorváta Slavena Biliča v utorok, prehrali s ruským konkurentom CSKA Moskva 1:2 a 31-ročný rodák z Dunajskej Stredy J. Ďurica bol na ihrisku do 87. min. V príprave sa mu darí, dal gól v sobotňajšom dueli proti nórskemu tímu Strömsgodset IF.

"Zimná príprava sa nám pomaly končí, o pár dní štartujeme ligu. Je to vidno aj na tréningovom procese, už toľko fyzicky nemakáme, skôr pracujeme s loptou. Cítim, že moja forma neustále stúpa. Na začiatku prípravy to nebolo ideálne, veď na jeseň som mal zdravotné problémy s lýtkovým svalom, ale teraz sa už cítim veľmi dobre a teším sa na štart jarnej časti," povedal pre svoju oficiálnu internetovú stránku bývalý hráč Artmedie Petržalka, Saturnu Moskovská oblasť či nemeckého Hannoveru.

Najvyššia ruská súťaž sa začne počas druhého marcového víkendu. V tabuľke ôsmy Lokomotiv čaká mestské derby na ihrisku Dinama Moskva. "Železničiari" zaostávajú pred jarnou časťou za vedúcim CSKA Moskva o 12 bodov.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Súvisiace články