Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
EL: Hamšík berie iba víťazstvo proti Dnepropetrovsku
Zdielať na

EL: Hamšík berie iba víťazstvo proti Dnepropetrovsku

S imperatívom zvíťaziť nastúpia vo štvrtok 8. novembra o 19.00 h futbalisti talianskeho klubu SSC Neapol v domácom prostredí proti ukrajinskému Dnepropetrovsku v rámci 4. kola F-skupiny Európskej ligy UEFA 2012/2013.

Proti dosiaľ "stopercentnému" tímu Dnipra by mal "partenopei" na trávniku výrazne pomôcť aj slovenský reprezentant Marek Hamšík, ktorý si už odpykal trest na dve stretnutia za vylúčenie ešte v septembrovom 1. kole proti AIK Štokholm.

"V úvodných troch dueloch v skupine sme získali iba tri body. Naším cieľom je postup do ďalšej fázy Európskej ligy, takže úloha na štvrtok je jasná - potrebujeme vyhrať," citovala slová 25-ročného Hamšíka jeho oficiálna internetová stránka.

Neapolu, ktorý figuruje v F-skupine za Dnepropetrovskom (9 b.) a holandským klubom PSV Eindhoven (4 b.) na nepostupovom 3. mieste s tromi bodmi, nevyšli ani dve ostatné vystúpenia v najvyššej talianskej súťaži: v stredu 31. októbra prehrali v Bergame s domácou Atalantou 0:1 a naposledy remizovali v 11. kole Serie A v nedeľu 4. novembra s FC Turín 1:1. Hamšík, ktorý v predchádzajúcich dňoch bojoval s ľahkou chrípkou, odohral celé duely v spomenutých dvoch ligových súbojoch.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

sita, Hamšík a Cavani

Súvisiace články