Zatiahnuté
15°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Liverpool dopláca na streleckú nemohúcnosť, Škrtela to mrzí
Zdielať na

Liverpool dopláca na streleckú nemohúcnosť, Škrtela to mrzí

Futbalový tím FC Liverpool neprehral v uplynulých piatich stretnutiach najvyššej anglickej súťaže Premier League 2012/2013, ale počas tohto relatívne úspešného obdobia nazbieral iba deväť bodov (2 víťazstvá, 3 remízy).

Príčinou je nemohúcnosť zverencov Brandona Rodgersa v útočnej fáze, kde sa Luis Suárez a spol. trápia. Naposledy - v nedeľu 4. novembra - iba remizovali na domácom trávniku s Newcastlom United 1:1.

"Zaslúžili sme si zvíťaziť! Počas celého zápasu sme na ihrisku dominovali, utvorili sme si mnoho šancí, ale, bohužiaľ - tak ako vo väčšine zápasov v tejto sezóne - sa nám nepodarilo premeniť ich. Myslím si, že až na tie šance mal náš výkon všetko, čo mal mať," uviedol na svojom webe kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie a pilier liverpoolskej obrany Martin Škrtel. Dvadsaťsedemročného stredného obrancu mrzel iba bod z tohto súboja aj v súvislosti s jubilejným 600. vystúpením Stevena Gerrarda v drese Liverpoolu. "Chceli sme tento zápas vyhrať aj pre Stevieho Gerrarda, no nepodarilo sa nám to," smútil Škrtel.

"The Reds" sú po 10. kolách Premier League 2012/2013 s 11 bodmi (2 - 5 - 3) na 12. priečke tabuľky s 13-bodovým odstupom na vedúci Manchester United.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

sita - Škrtel - The Hero

Súvisiace články