Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
ZÁZNAM. Real Madrid vs. Barcelona. El Classico na vlastnej koži
Zdielať na

ZÁZNAM. Real Madrid vs. Barcelona. El Classico na vlastnej koži

Je to niečo pre fajnšmekrov. Vidieť naživo pri lopte Ronalda, Ramosa, Messiho či Casillasa býva zážitkom na celý život. Na štadióne Realu Madrid sa o tom presvedčil aj náš čitateľ. Ten prostredníctvom projektu tvojenoviny.sk poslal video, ako dôkaz...

Dokonalý obrat na vlastné oči

Futbalisti Realu Madrid zvíťazili v prestížnom súboji o Španielsky superpohár nad hráčmi FC Barcelona 2:1. Hralo sa na slávnom štadióne Estadio Santiago Bernabéu. "Bolo to neskutočné, priam elektrizujúce," opísal zažité prostredníctvom projektu tvojenoviny.sk Slovák, ktorý všetko videl na vlastné oči.

Štadión Realu Madrid má kapacitu 99 900 a aj napriek tomu, dostať sa na zápas, je takmer nemožné. Zápasy Realu sú totiž vypredané. Atmosféra v kotli, v ktorom Biely balet víta svojho súpera, je neopísateľná.

149 a 150 Andreasa Iniestu

Po slabšom rozbehu už futbalisti Realu Madrid valcujú svojich súperov v španielskej La Lige tak, ako boli ich fanúšikovia zvyknutí z predchádzajúcich sezón. V treťom kole si obhajca titulu poradil s Granadou hladko 3:0 aj vďaka dvom presným zásahom Cristiana Ronalda.

Po svojich góloch v drese bieleho baletu s poradovými číslami 149 a 150 sa však portugalský kanonier netešil. Zlé jazyky tvrdili, že neprekusol víťazstvo Andreasa Iniestu v ankete UEFA o najlepšieho futbalistu Európy, čo on však okamžite poprel.

Naopak sám sa nechal počuť, že cena je v správnych rukách, o príčinách nespokojnosti v klube ale nahlas hovoriť nechcel. Naznačil len, že ide o problémy s profesionalitou niektorých ľudí. Či to má predznamenávať jeho odchod z Realu ostáva nateraz iba v rovine špekulácii.

Barca sa napokon prebrala

Po prehre v španielskom superpohári si napokon napravili chuť aj hráči Barcelony a to doma s Valenciou. Prekrásnym oblúčikom spoza 16-tky sa o to postaral brazílsky stredopoliar Adriano.

Domáci mali réžiu zápasu pevne vo svojich rukách, no v úplnom závere ich dve nepremenené tutovky Fabregasa ešte mohli poriadne mrzieť. Hlavička Viktora Ruíza však mierila tesne nad, a tak ostali hráči blaugranas v lige už ako jediní, čo nestratili zatiaľ ani jeden bod.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články