Polojasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Gólman Kello je na skúške v tíme Ipswich Town
Zdielať na

Gólman Kello je na skúške v tíme Ipswich Town

Slovenský futbalový brankár Marián Kello je na skúške v anglickom druholigovom klube Ipswich Town. Informuje o tom viacero zdrojov z Britských ostrovov na čele s portálom BBC Sport.

O Kella má záujem Turecko

Dvadsaťdeväťročný reprezentant SR je s tímom na sústredení v Holandsku, v utorok odchytal druhý polčas v prípravnom stretnutí proti Helmond Sport (1:1) a neinkasoval.

"Kello je skúsený brankár. V zápase nemal veľa práce, ale vyzerá byť v solídnej forme. Tuším má jednu či dve ponuky z Turecka, uvidíme, ako sa veci vyvinú. Už dávno je známe, že zháňame brankára. Verím, že dosiahneme s nejakým dohodu už čoskoro," povedal tréner Ipswichu Paul Jewell pre oficiálnu klubovú stránku.

Začínal v Košiciach

Gelnický rodák Kello začínal s profesionálnym futbalom v 1. FC Košice, neskôr pôsobil v českých Vítkoviciach a litovskom tíme FBK Kaunas, naposledy si obliekal dres škótskeho mužstva FC Heart of Midlothian. S klubom sa však nedohodol na predĺžení zmluvy, a preto v apríli predčasne ukončil spoluprácu, momentálne je voľným hráčom. Ipswich Town obsadil v uplynulom ročníku v druhej najvyššej anglickej súťaži 15. pozíciu.

32 miliónov eur. To je suma, o ktorej môžu naši futbalisti len snívať. Presne toľko však zaplatila slávna Chelsea za prestup Brazílčana Oscara dos Santos Emboaba Juniora do svojich radov. Víťaz Ligy majstrov si to však môže dovoliť...

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Súvisiace články