Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Casillas, Torres a Iniesta hosťami španielskeho kráľa
Zdielať na

Casillas, Torres a Iniesta hosťami španielskeho kráľa

Unavení, ale šťastní sa po skončení európskeho šampionátu v Poľsku a na Ukrajine vrátili domov španielski futbalisti. Po prílete do Madridu ich však čakal ďalší náročný program.

Úspešní obhajcovia titulu v kráľovskej rezidencii

Úspešných obhajcov titulu majstrov Európy prijal vo svojej rezidencii Španielsky kráľ Juan Carlos sprevádzaný rodinou. Trénerovi Vicentovi del Bosquemu pogratuloval k fantastickému triumfu  a hráčom poďakoval za skvelú reprezentáciu.  Kapitán zlatého tímu  Iker Casillas mu vzápätí na pamiatku daroval reprezentačný dres. "Prijmite od nás tento darček, ako prejav vďaky mužstva za podporu,"  týmito slovami venoval kráľovi Juanovi Carlosovi pamätný suvenír brankár Iker Casillas.  

V uliciach Madridu bolo veselšie...

Po "povinných" oficialitách si už hráči vychutnávali majstrovské oslavy, ktoré prilákali do ulíc  a na námestia Madridu tisícky nadšených fanúšikov. Tí počas veľkej národnej fiesty aspoň na chvíľu zabudli na ekonomickú krízu, ktorá ich sužuje. V otvorenom autobuse sa španielsky tím presunul na hlavné námeste - Plaza de Cibeles, kde sa konala veľká oslava. Hráči, z ktorých už opadol zápasový stres si, tak ako sa patrí, na pódiu  poriadne zašantili. Najlepší hráč turnaja Andrés Iniesta sa síce pokúsil aj o príhovor, no na ihrisku s loptu mu to ide predsa len lepšie...

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

SITA

Súvisiace články