Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Škandál: Český ligový rozhodca sa motal po čiare opitý!
Zdielať na

Škandál: Český ligový rozhodca sa motal po čiare opitý!

Český futbal si urobil ďalšiu veľkú hanbu. Ligový rozhodca Peter Blažej sa pri úvodnom zápase pohára medzi Olomoucom a Ostravou tak motal opitý, až sa mu smiali aj diváci.

Rozhodca Blažej sa pri zápase Olomouca s Baníkom správal netradične. Dokonca ho natočili na video, ktoré na internete videli tisíce ľudí. Opitého rozhodcu potrestala aj disciplinárna komisia, Blažej si do konca ročníka v profesionálnych súťažiach nezapíska.

Asistent rozhodcu vlastne podstupoval klasický test triezvosti - s držaním sa autovej čiary však mal veľké problémy. A to aj keď prihliadneme k tomu, že pri sledovaní hry je občasné vybočenie pochopiteľné.

Komisia rozhodcov si to však všimla a reagovala okamžite. "Postavil sa k tomu ako chlap. Priznal, že vypil dva poldecáky, a keďže za posledné dva mesiace schudol desať kíl, jeho organizmus to vraj neprijal. Ospravedlňoval sa a vie, že to bola jeho najväčšia chyba v živote, "povedala šéfka rozhodcov Dagmar Damková. Blažej nepatrí medzi arbitrov často obsadzovaných v prvej lige. Máva skôr druhú. Teraz má ale skončil aj tam...