Polojasno
22°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Tevez sa ospravedlnil za svoje činy
Zdielať na

Tevez sa ospravedlnil za svoje činy

Zdroj: sita - Tevez a Mancini

Argentínsky futbalista Carlos Tevez sa napokon ospravedlnil. Kontroverzný útočník Manchestru City oľutoval svoje správanie v uplynulých mesiacoch a môže sa tak po troch mesiacoch vrátiť späť do zostavy.

Hoci tréner City Roberto Mancini pôvodne tvrdil, že Argentínčan v drese aktuálneho lídra Premier League skončil, neskôr mu ponúkol možnosť ospravedlniť sa. Tevez ju v utorok večer využil. "Rád by som sa úprimne ospravedlnil každému, koho som sa dotkol a moje činy ho urazili. Mojím prianím je sústrediť sa na futbal v drese Manchestru City," uviedol. Argentínčan taktiež stiahol odvolanie proti finančnému trestu od vedenia klubu.

Dvadsaťosemročný zakončovateľ upadol do Manciniho nemilosti po tom, ako na lavičke v septembri počas duelu Ligy majstrov proti Bayernu Mníchov odmietol príkaz trénera na rozcvičenie sa pred pripravovaným striedaním. Za novembrový odchod do Argentíny bez povolenia City ho vedenie klubu potrestalo pokutou vo výške šesťtýždňovej mzdy a počas absencie v tíme tiež nedostáva mzdu. Za spomínané obdobie prišiel búrlivák o takmer 10 miliónov libier.