Jasno
22°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Príbeh Tatarovej hokejky: Fanúšikovi ju vymenil za čokoládu
Zdielať na

Príbeh Tatarovej hokejky: Fanúšikovi ju vymenil za čokoládu

OSTRAVA / 30-ročný Matúš z Hornej Seče si tohtoročné hokejové majstrovstvá sveta bude pamätať celý život. Tomáša Tatara požiadal o výmenu hokejky za čokoládu a náš kapitán mu tento celoživotný sen pred vypredaným štadiónom splnil. Mladý muž sa tak stal hviezdou aj medzi fanúšikmi.

Matúš do Ostravy pricestoval aj so strýkom. To, že sa pokúsi získať hokejku mu napadlo v noci. Rodina pomohla napísať lístok, vytlačili fotku hokejistu a takto vyzbrojení prišli na zápas nášho tímu s Francúzskom. "Nalepil som to na plexisklo," povedal fanúšik Matúš. "Nevie spať, tak zvykne v noci vymýšľať. Toto je z jeho hlavy," doplnil strýko Martin. Na lístku bol napísané "Ahoj Tomáš Tatar, som Tvoj veľký fanúšik, vymeníš hokejku za čokoládu?" 

S mladíkom sa tešili aj ostatní fanúšikovia

Mladý muž veril, že si to náš kapitán všimne. A tak sa aj stalo. "Tomáš Tatar si lístok prečítal a ukázal, že po zápase mi prinesie hokejku," vyjadril sa nadšený fanúšik. To, čo sľúbil aj splnil a vo videu sa môžete pozrieť na moment, ktorý sa odohral na hokejovom štadióne. "Podpísal mi tú hokejku a prehodil. Potom si zobral čokoládu," vysvetlil Matúš. 

Vytúženú hokejku uvidíte v záberoch na videu. "Veľmi pekne ďakujem, Tomáš, veľkú radosť si mi urobil. Dúfam, že sa niekedy stretneme a odfotíme sa," odkázal verný fanúšik Matúš. Mladíka potešilo aj to, že na druhý deň ich zastavovali slovenskí fanúšikovia a tešili sa s ním, že získal takú cennú trofej a nielen to. "Šport spája ľudí, čo sa mi veľmi páčilo bolo, že aj neznámi ľudia sa za nami zastavili, či potrebujeme pomoc do kopčeka alebo len fotiť, prihlásili sa a chceli nám pomôcť," dodal.

Súvisiace články

Najčítanejšie