Zatiahnuté
25°
Bratislava
Zina
21.5.2024
Ožila kauza Ružičkovho bieleho prášku: Moderátor si ironickú poznámku neodpustil
Zdielať na

Ožila kauza Ružičkovho bieleho prášku: Moderátor si ironickú poznámku neodpustil

Zdroj: TASR

PRAHA / Mediálna pozornosť aj kariérne následky. Slovenský hokejista Adam Ružička vo februári šokoval videom, v ktorom bola "lajna" bieleho prášku a kreditná karta. Ako upozornil portál sportweb, na kontroverzné zábery sa tak rýchlo nezabudne.

Slovenský hokejista na spomínanom videu zobral ampulku s práškom, ktorý pripomínal kokaín, a nasypal si ho do úst. Video, ktoré uverejnil na Instagrame rýchlo stiahol, no jeden sledovateľ ho nahral a znova uverejnil. 

Adam Ružička si pre uniknuté zábery zavaril a klub v Arizone s nim okamžite rozviazal spoluprácu. Jasné stanovisko dal aj Slovenský zväz ľadového hokeja: "Slovenský zväz ľadového hokeja odsudzuje správanie Adama Ružičku, ktoré nie je v súlade s hodnotami reprezentanta, a preto s ním v nominácii na prípravné zápasy a májové majstrovstvá sveta nepočítame."

​Jeho počin pripomenul aj český moderátor programu Bomby na ledu Richard Tesař. V závere poznamenal: "Ak by tu bol s nami aj Adam Ružička, tak by sme vám porozprávali aj o iných lajnách.“

Súvisiace články

Najčítanejšie