Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Cristiano Ronaldo sa na trávnik v portugalskej nominácii na októbrové medzištátne zápasy nepostaví
Zdielať na

Cristiano Ronaldo sa na trávnik v portugalskej nominácii na októbrové medzištátne zápasy nepostaví

LISABON / Cristiano Ronaldo sa na ihrisko počas októbrových medzištátnych zápasov nepostaví. V médiách sa totiž objavili informácie o údajnom znásilnení, ktorého sa mal Ronaldo dopustiť v roku 2009 v hotelovej izbe v Las Vegas.

Cristiano Ronaldo nefiguruje v nominácii futbalovej reprezentácie Portugalska na zápas novovzniknutej Ligy národov proti Poľsku (11.10) v Chorzówe ani na medzištátny prípravný duel proti Škótsku, ktorý sa uskutoční o tri dni neskôr v Glasgowe. Objavili sa totiž informácie o údajnom znásilnení. Obeti Kathryn Mayorgovej mal podľa nemeckého periodika Spiegel Ronaldo vlani zaplatiť 375 000 amerických dolárov výmenou za mlčanie.

Jej právnik teraz prehodnocuje tento počin ako základ pre občianskoprávny prípad na americkom súde. Majster Európy spred dvoch rokov sa údajne bráni tvrdením, že pri akte s Američankou nešlo o znásilnenie, ale priateľský sex.

Tridsaťtrirčoný Ronaldo rovnako chýbal v portugalskej nominácii pre septembrové medzištátne zápasy. Portugalský kapitán vtedy ako dôvod uviedol, že sa chce sústrediť na svoju klubovú kariéru v Juventuse Turín, kam zamieril po letnom prestupe z Realu Madrid. 

Súvisiace články

Najčítanejšie