Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Saganovci sa tešia z prvého syna. Blízki mu ale cyklistickú kariéru neprajú
Zdielať na

Saganovci sa tešia z prvého syna. Blízki mu ale cyklistickú kariéru neprajú

DOLNÝ KUBÍN / Tieto hodiny patria k najkrajším v rodine Saganovcov. Do rodiny pribudol malý synček Marlon. Peter bol už pred pôrodom v Paríži, aby psychicky podporil svoju manželku Katku.

Len pred necelými dvomi rokmi bola veľkolepá svadba v Dolnom Kubíne a dnes sa už tešia Saganovci zo svojho prvého bábätka. "Meno Marlon je niečo také ako jastrab s rýchlymi očami, a to na neho presne sedí. Je to pre mňa šok, som nesmierne dojatý, teším sa spolu s nimi. Marlonovi odkazujem, nech je minimálne taký šikovný ako Peťo a nech má zrak ako jastrab," povedal dojatý brat Katky Lukáš Smolka. 

Svojho synovca už videl na fotke a podľa jeho slov má od každého rodiča trochu. 

V Dolnom Kubíne žijú aj prastarí rodičia malého Marlona,ktorí sú menom svojho prvého pravnúčika nadšení. "Meno Marlon sa mi páči," povedala nadšená stará mama Katky Saganovej, pani Vierka, ktorá však malému Marlonovi cyklistickú kariéru neželá. "Neviem, či by som mu to priala, je to drina veľká, nech sa má lepšie."

"Prajem mu, aby sa venoval športu, ktorý je ľahší, lebo cyklistika je jeden z najnáročnejších športov," zavinšoval novorodencovi Šimon Škvarka, priateľ Saganovcov. 

Súvisiace články

Najčítanejšie