Jasno
14°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Si tenisový klasik? Hraj o vstupenky na exhibíciu
Zdielať na

Si tenisový klasik? Hraj o vstupenky na exhibíciu

Zdroj: bm production

Vyhraj si lístky a nestoj v rade!

Okrem možnosti dražby tenisových rakiet, tričiek a čiapok s podpismi všetkých účastníkov exhibície ti na stránke joj.sk dávame ďalšiu možnosť dotknúť sa bývalých svetových hviezd bieleho športu. Ponúkame ti vstupenky na tento mimoriadne zaujímavý súboj deblových špecialistov Leconte-Bahrami proti exkluzívnej domácej dvojici Kučera-Mečíř a svoje showmanstvo v dvojhre predvedú top hráči nedávnej minulosti Michael Stich a Goran Ivaniševič!

To všetko môžeš vidieť už zajtra od 19. hodiny v NTC a stačí tak málo. Napíš akýkoľvek mail na adresu magath@joj.sk a nestoj v rade na lístky. Najzaujímavejšie odmeníme vstupenkami.

Uvidíme sa na tenise!

Ešte predtým však budeš mať možnosť stretnúť tieto hviezdy v Poluse.

Každý, kto príde vo štvrtok 17. decembra medzi 14.00 a 15.00 h do nákupného centra Polus v Bratislave, si bude môcť vďaka TV JOJ za symbolickú cenu kúpiť podpisovú kartu s fotografiami tenisových legiend a môže si ju dať hneď podpísať. Organizátori následne vyžrebujú niekoľkých šťastlivcov, ktorí si budú môcť zahrať na improvizovanom dvorci niekoľko výmen s Goranom Ivaniševičom, Michaelom Stichom, Mansourom Bahramim, Henrim Lecontom, Miloslavom Mečířom a Karolom Kučerom.

Vyzbierané peniaze pomôžu splniť niekoľko vianočných želaní 3 658 detí zo 71 detských domovov na Slovensku. Zoznam vianočných prianí napísaných deťmi z detských domovov a ďalšie informácie sú na stránke www.polus.sk.

Súvisiace články

Najčítanejšie