Jasno
14°
Bratislava
Goran Ivaniševič a spol. si v Bratislave zahrajú aj proti deťom
Zdielať na

Goran Ivaniševič a spol. si v Bratislave zahrajú aj proti deťom

Zdroj: tasr

Bratislavská tenisová lahôdka seriálu Tennis Classic bude mať charitatívnu predohru

Exhibícia sa začne 17. decembra o 19.00 hod. v Národnom tenisovom centre, pred ňou sa však organizátori akcie rozhodli podporiť charitatívny projekt "Vykúzlime čaro Vianoc v detských domovoch". Svetové tenisové legendy pred večernými zápasmi zavítajú do Polus City Center na autogramiádu spojenú s improvizovanými tenisovými zápasmi na tenisovom "minikurte" o rozmeroch 6x13m.

"Môžem potvrdiť, že rokovania o tejto sprievodnej akcii našej tenisovej exhibície boli so všetkými zúčastnenými hráčmi bleskové, okamžite súhlasili s takýmto popoludňajším programom, dokonca Goran Ivaniševič nás požiadal o vydraženie jeho tenisovej rakety, s ktorou odohrá zápas u nás, na účely tohto charitatívneho projektu. Veríme, že sa podarí dobrá vec a vyzbierané peniaze pomôžu splniť aspoň niekoľko želaní detí z detských domovov," informoval riaditeľ tenisovej šou Roman Šmotlák.

Návštevníci obchodného centra vo štvrtok 17. decembra v čase od 14.00-15.00 hod. si budú môcť za symbolickú cenu zakúpiť podpisovú kartu zúčastnených tenistov, na ktorú môžu dostať na mieste aj autogram aktérov. Moderátor akcie Braňo "Bruno" Ciberej vyžrebuje niekoľkých šťastlivcov, ktorí si s hviezdami môžu nakrátko zahrať zopár tenisových výmen a prichystané budú aj ďalšie súťaže o zaujímavé a atraktívne ceny.

Vyzbierané peniaze z dražby i počas akcie pomôžu splniť niekoľko vianočných želaní 3.658 detí zo 71 detských domovov na Slovensku. Zoznam vianočných prianí napísaných deťmi z detských domovov a ďalšie informácie sú na stránke www.polus.sk.