Skoro jasno
20°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Ako Daniela utiekla pred súperkou
Zdielať na
Tenis

Ako Daniela utiekla pred súperkou

Po veľkom úspechu Daniely Hantuchovej na turnaji Australian Open v Melbourne dostala množstvo gratulácii a aj nejaké darčeky. Športová reportérka TV JOJ Mária Dulaiová však zistila, že sa priamo na „mieste činu“ odmenila aj sama. Daniela tiež prezradila, prečo po prehratom zápase takmer nepodala súperke ruku. <b>VIDEO: Daniela Hantuchová</b>

Daniela Hantuchová nemusí po vynikajúcich výkonoch čakať na odmeny a ani to nerobí. Na otázku našej kolegyne športovej reportérky TV JOJ Márie Dulaiovej sa priznala, že priamo v Melbourne sa po úspechu na Australian Open odmenila sama. Chcete vedieť ako?

„Priznám sa, že som sa vybrala na nákupy a nakúpila som si tam pár vecí,“ odvetila so záhadným úsmevom. Sú veci, v ktorých sa vraj Daniela od iných žien nelíši a podľa toho vyzerajú aj jej nákupy. Napokon, po takomto úspechu sa rozhodne nemusela obmedzovať ani pri tamojších cenách. A tak sa jej do kolekcie „krásnych vecičiek“ dostalo niekoľko kúskov prestížnej značky Versace.

Slovenských novinárov však prekvapilo, akým spôsobom sa zachovala po prehratom semifinálovom zápase so Srbkou Anou Ivanovičovou. Ani jej nepodala ruku, iba ju natiahla smerom k svojej súperke. Ledabolo pozdravila hlavného rozhodcu a potom okamžite zmizla z kurtu. Daniela však svoj útek obhajuje, dokonca tvrdí, že ani Ivanovičová jej poriadne ruku nepodala. S Anou vraj patria medzi najlepšie kamarátky na okruhu. Zároveň však naša tenistka priznala, že naozaj z ihriska rýchlo utekala. Vypočujte si, ako to vysvetľuje dnes.

Zdielať na