Polojasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Peter Sagan a jeho Katka majú termín svadby, bude skôr
Zdielať na
Ostatné

Peter Sagan a jeho Katka majú termín svadby, bude skôr

BRATISLAVA / Svadba Petra Sagana a jeho dlhoročnej priateľky Katky bude skôr, ako sa pôvodne predpokladalo. Majster sveta v cestnej cyklistike uzavrie manželstvo ešte tento týždeň, napísala spravodajská agentúra SITA.

Dvadsaťpäťročný jazdec tímu Tinkoff povie svoje "áno" partnerke Kataríne Smolkovej (27) v rímskokatolíckom kostole v Dolnom Kubíne. A to už túto stredu, informuje SITA.

Hostina v Kempinski

Cirkevný obrad sa začne na pravé poludnie. Svadobná hostina s okolo stovkou hostí by mala vypuknúť o niekoľko hodín neskôr v hoteli Kempinski v Štrbskom Plese.

O svadbe už niekoľko dní píšu viaceré slovenské médiá, samotný ženích sa k situácii odmieta vyjadriť. "Peťo k tomu nechce nič povedať, je to jeho súkromná záležitosť," povedal Jozef Korbel, mediálny manažér Petra Sagana.

Finalistka Miss

Pár je vo vzťahu niečo vyše dvoch rokov, Smolková pochádza z Dolného Kubína a výborne ovláda tri cudzie jazyky - angličtinu, nemčinu a francúzštinu.

Je finalistkou Miss Universe 2007, stará sa o niektoré priateľove reklamné aktivity, pôsobí ako jeho PR manažérka a sprevádza ho aj na niektorých pretekoch či sústredeniach.

Pozrite si reportáž:

Najčítanejšie