Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Miss Lombardie behá dlhé trate. Je to fakt najkrajšia atlétka sveta?
Zdielať na

Miss Lombardie behá dlhé trate. Je to fakt najkrajšia atlétka sveta?

TALIANSKO / Má to ťažké táto mladá žena... 22-ročná Talianka Sara Galimberti miluje atletiku, jej disciplínou sú stredné a dlhé trate. Okrem toho, že jej dobre fungujú nohy, tak ich má aj veľmi pekné. A nielen nohy...

Miss Lombardia! Niet divu...

Raz sa však nejakým nedopatrením "primotkala" na súťaž krásy a odvtedy má vraj podľa vlastných slov veľké problémy... Nebudeme si totiž klamať, Talianka Sara je krásna žena. Až taká krásna, že sa stala Miss Lombardie. A naozaj sa niet čomu čudovať... Atletiku ale miluje, no povinnosti "misky" jej dávajú riadne zabrať. Navyše, fotografovia sa o ňu doslova "trhajú" a jej športové výkony potom vďaka zanedbanému tréningu klesajú.

Ó, akýže to bludný kruh...

Ona sama o tom hovorí: "Všetci mi dookola opakujú, že už to nikdy nebude také, ako predtým. Že už nikdy nebudem obyčajná atlétka." To je ale pravda. Nechceme k nej byť krutí, ale majsterkou sveta či olympijskou víťazkou asi nebude. No vychytenou modelkou byť veru môže. A tak zatiaľ žije medzi dvoma mlynskými kameňmi. Takto to cíti: "Zakaždým, keď si poviem, že fotenia už stačilo, že teraz budem naplno trénovať, tak sa objaví ponuka, ktorej sa nedá odolať alebo ktorú nemôžem odmietnuť. Takže som v bludnom kruhu."

Rosolová alebo Galimberti?

Tento týždeň sme už písali o českej 28-ročnej prekážkarke Denise Rosolovej, ktorú (najmä jej sexy pozadie) nakrútil počas halového šampionátu 2012 v Istanbule z tribúny jeden z fanúšikov a najmä vyznavačov ženskej krásy. Aj u našich čitateľov zožala veľký úspech. Pozrite sa na to TU. A keďže svet je už raz taký, že porovnávaniu sa nedá vyhnúť, naša otázka znie: Je krajšia Denisa Rosolová alebo Sara Galimberti?

Sara Galimberti_koláž

twitter

Súvisiace články