Skoro jasno
19°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Phelps (28) trénuje s Bowmanom, na návrat to nevyzerá
Zdielať na

Phelps (28) trénuje s Bowmanom, na návrat to nevyzerá

Zdroj: TASR

BALTIMORE / Michael Phelps nevie vydržať bez plávania a dáva si tréningové jednotky so skupinou vo svojom bývalom klube v Baltimore.

Zatiaľ to však nevyzerá na návrat do súťažného bazéna. "Občas si s nami zatrénuje, aby sa vrátil do formy," povedal bývalý tréner 18-násobného olympijského víťaza Bob Bowman.

Phelps to s plávaním nepreháňa, v piatok si bol v Číne pozrieť predsezónny basketbalový zápas NBA a pobyt v krajine, kde je stále mimoriadne populárny, využil aj na podporu svojich obchodných záujmov. Kariéru ukončil po olympijských hrách 2012 v Londýne, odvtedy sa pravidelne objavujú špekulácie, že svoje rozhodnutie prehodnotí. "Neviem, čo sa stane v budúcnosti, veď netuším ani, čo bude zajtra," reagoval na otázky tohto druhu počas tohtoročných majstrovstiev sveta v Barcelone.

Dvadsaťosemročný Američan si plavecký dôchodok vypĺňa rôznymi inými činnosťami. Zapája sa do projektov, ako je zakladanie plaveckých škôl, angažuje sa v nadácii na záchranu ľudských životov vo vodnom prostredí. Opantal si ho golf a v tejto súvislosti si dovolil žart, že by mohol USA reprezentovať na olympijských hrách v Riu de Janeiro.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Súvisiace články

Najčítanejšie