Jasno
32°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Hrdina medzi pukmi: Hlavaj zožal ovácie fanúšikov aj rodiny
Zdielať na

Hrdina medzi pukmi: Hlavaj zožal ovácie fanúšikov aj rodiny

OSTRAVA / Samo Hlavaj vychytal tie najväčšie NHL hviezdy. Ako povedal tréner Craig Ramsey po zápase s USA - pojedol takmer všetky puky.

"Je to oveľa lepší výsledok ako v Bratislave, takže sme všetci spokojní," zhodnotil Hlavaj. Američania síce v tretej tretine skórovali trikrát, no v závere rozhodol o víťazstve Kelemen. "Strašná eufória. Som si tak vydýchol, že nebudeme musieť ísť do nájazdov, aj že sme získali tie dva body, keď sme si to pokazili v tej tretej tretine," popísal svoje pocity po zápase.

Triumf nad jedným z top favoritov majstrovstiev sveta slovenskému tímu pomôže. "Podľa mňa nám to veľmi pomôže, aj na sebavedomí, aj samozrejme bodovo, keďže sme získali tie dva body. Podľa mňa to dodá sebavedomie každému jednému z nás, že si môžeme veriť teraz, že vieme hrať hokej aj proti veľkým tímom," doplnil.

Silná podpora rodiny

​Na zápase mal aj silnú rodinnú podporu - otca a brata. Tí okrem športového výkonu zhodnotili aj krasokorčuliarske schopnosti slovenského brankára. S otcom a bratom Sama Hlavaja sa priamo v Ostrave rozprávala reportérka JOJ 24 Martina Karasová:

Súvisiace články