Polojasno
18°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Slováci podporovali hokejistov aj zo Slovenska. Ako to vyzeralo v podnikoch?
Zdielať na

Slováci podporovali hokejistov aj zo Slovenska. Ako to vyzeralo v podnikoch?

SLOVENSKO / Veľké očakávania, dobrá nálada, skvelé počasie aj jedlo, takto to vyzeralo v piatok 10. mája prakticky na celom Slovensku. Úvodný zápas s Nemeckom vyhnal mnohých fanúšikov aj do ulíc. Vraj si to vo väčšej spoločnosti užívajú viac.

Bratislava žije hokejom a pre dnešný zápas zvolili sledovanie v podniku. "Atmosféra je veľmi dobrá, musím vyzdvihnúť mojich kolegov túto fanzónu, ktorá tu vznikla," povedal jeden z fanúšikov. Puby sú podľa fanúšikov ideálnym miestom na povzbudzovanie. "Prišiel som z Prahy, aby som mohol byť s kamarátmi v krčme," uviedol jeden z fanúšikov. "Navýšili sme personálne kapacity, skladové zásoby," priblížil majiteľ podniku. 

Prvá tretina zápasu a puk v našej bráne fanúšikov nepotešili. "Súcitím s našimi chlapcami a dúfam, že to dotiahnu do víťazného konca," povedal jeden z fanúšikov. 

Aj rožňavské podniky obsadili hokejoví fanúšikovia. O víťazovi majú jasnú predstavu. "Slovensko vyhrá," vyhlásil jeden z fanúšikov. Fanúšikovia prežívali s našimi hokejistami každú sekundu zápasu. Keďže ich však prvá tretina nepotešila gólom, dokazovala to ich nálada. 

Pre ľudí v Kysuckom Novom Meste bol hokejový zápas pre ľudí veľkým zážitkom. Sledovať ho mohli priamo na námestí. Sedeli na lavičkách pod holým nebom, no súboj prežívali rovnako, ako keby boli na tribúnach štadióna v Ostrave. "Je to vždy lepšie ako sedieť doma," opísal jeden z fanúšikov. 

Súvisiace články