Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Schumacher najrýchlejším taxikárom v Nemecku
Zdielať na
Motorizmus

Schumacher najrýchlejším taxikárom v Nemecku

Zdroj: wikipedia.org

Sedemnásobný svetový šampión F1 Michael Schumacher minulú sobotu pri ceste na letisko v bavorskom Coburgu požiadal taxikára, aby si s ním vymenil miesto, pretože chcel stihnúť lietadlo.

Michael Schumacher sa stal najrýchlejším taxikárom v Nemecku. Sedemnásobný svetový šampión totiž minulú sobotu pri ceste na letisko v bavorskom Coburgu požiadal taxikára, aby si s ním vymenil miesto, pretože chcel stihnúť lietadlo.

38-ročný Schumacher priletel v sobotu do Coburgu s manželkou a dvoma deťmi a odtiaľ sa taxíkom odviezli do 30 kilometrov vzdialenej dediny Gehülz, kde si vyzdvihli šteňa austrálskeho ovčiaka pomenovaného Ed.

Cestou naspäť na letisko v Coburgu však Schumacherovci zistili, že meškajú a hrozí im, že odlet nestihnú. Preto 38-ročný Michael slušne požiadal taxikára, aby ho pustil za volant.

Tuncer Yilmaz neveril vlastným očiam, že slávny jazdec F1 si sadol na miesto vodiča práve v jeho aute. "Mať Schumiho za volantom môjho auta - to je čosi neuveriteľné. Aj v zákrutách išiel na plný plyn," citoval taxikára večerník Münchener Abendzeitung.

Tuncer Yilmaz prezradil, že od Schumachera dostal za nezvyčajnú jazdu ešte aj sprepitné - namiesto zvyčajných 60 eur zinkasoval stovku. Hovorkyňa nemeckého pretekára Sabine Kehmová potvrdila autentickosť tejto zaujímavej príhody.

Zdielať na