Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Bývalý top tenista sveta a kŕdeľ anjelov strážnych! Hororová havária!
Zdielať na

Bývalý top tenista sveta a kŕdeľ anjelov strážnych! Hororová havária!

BUENOS AIRES / Jeden z najlepších svetových tenistov nedávnej minulosti mal z pekla šťastie... Respektíve, skôr sa oňho postarali tí z druhej strany... Minimálne kŕdeľ anjelov strážnych! Je ním Argentínčan David Nalbandian, pre ktorého sa stalo po odložení tenisovej rakety primárnym hobby súťaženie v rely. No domáca Rallye Copa Maxi ho mohla stáť krk!

V nedeľu mal bývalý vynikajúci tenista narodený na Nový rok 1982 naozaj za fúru šťastia, diváci, ktorí videli jeho krkolomné kotrmelce na vlastné oči, kričali od hrôzy! Na trati v San Justo, kde sa jazdili preteky zaradené do národného kalendára rely, stratil Nalbandian kontrolu nad svojím monopostom a ten skončil v kotrmelcoch!

Zo zdemolovaného Chevroletu Agile mu pomohli šokovaní diváci, no večer už Nalbandian podľa periodika Mirror relaxoval so svojou dcérou pri bazéne. 34-ročný niekdajší finalista Wimbledonu ukončil svoju tenisovú kariéru pre problémy s ramenom pred tromi rokmi a rely preteky sa stali jeho koníčkom. "Tenis bol mojou prácou, rely je hobby. Učím sa a snažím sa podať čo najlepší výkon. Ale profík nie som. Najmä chcem zdravý doraziť až do cieľa," vyjadril sa pred časom. Tentoraz mu to našťastie vyšlo. Síce nie až do cieľa, ale akoby zázrakom bez zranení. Jeho i spolujazdca...

Súvisiace články