Polojasno
20°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Zvolen naložil mladíkom štvorku
Zdielať na

Zvolen naložil mladíkom štvorku

Pred zajtrajším 21. kolom Tipsport extraligy si Zvolenčania odbehli do Púchova. Všetky zajtrajšie duely sledujte LIVE na HUSTE.tv!

HK Orange 20 - HKm Zvolen 0:4 (0:1, 0:2, 0:1)

Góly: 20. Brabenec, 22. Marek Slovák (Brabenec, Čurilla), 24. Otčenáš (Hraško, Šachrajčuk), 50. Zuzin (M. Jurík)

Vylúčení: 1:7, presilovky a oslabenia 0:0, rozhodovali: Lokšík - M. Novák, Zvrškovec, 158 divákov

Zostavy:
Orange 20: Riečický - Luža, Trška, M. Kurali, Macejko, Šedivý, Bagin, Nechala, Bajaník - Bene, Kalináč, Matoušek - Bubela, Zigo, Jakúbek - Martin Ďaloga, T. Mikúš, Hinďoš - Nemček   
Zvolen: Škrečko - J. Mucha, Juraško, Vantroba, Marek Ďaloga, Korhonen, Hraško, Ťavoda, Zošiak - Leskovjanský, L. Jurík, V. Baláž - Marek Slovák, Brabenec, Čurilla - Otčenáš, Šachrajčuk, Škvaridlo - Zuzin, M. Jurík, Síkela

V 20. min Kamil Brabenec len nahadzoval puk smerom na domácu bránku a brankár Riečický ho na prekvapenie všetkých pustil za svoj chrbát. Hneď po zmene strán Čurilla posunul puk Brabencovi, ktorý prenechal puk Marekovi Slovákovi. Ten si ešte vylepšil pozíciu a švihom nechytateľne trafil do horného rohu Riečického bránky - 0:2. Tretí zvolenský gól pridal v 24. min Otčenáš, ktorý dorazil Hraškovu strelu. Asistenciu si pripísal aj Vadim Šachrajčuk. V 50. min sa dostal Zuzin do brejku, bol faulovaný, ale aj napriek tomu sa mu podarilo prekonať Riečického a uzavrieť skóre na 4:0 pre Zvolen.

Anton Tomko (tréner HK Orange 20): "V dnešnom zápase sme museli trošku improvizovať so zostavou, celý zápas sme hrali na tri päťky. Nemali sme dostatočný počet hráčov, lebo pár chlapcov nám ochorelo. V zápase boli aj svetlé momenty, ktorých nevyužitie nás môže mrzieť. Góly sme dostali po individuálnych chybách. Stále prízvukujeme hráčom, aby hrali čo najjednoduchšie."  
Vladimír Klinga (asistent trénera Zvolena): "Sme radi, že sme po tom domácom zápase s Košicami, v ktorom sme prehrali 2:8, predviedli iný hokej. Dnes sme nastúpili úplne inak. Myslím si, že počas celého zápasu sme boli lepším tímom, v tretej tretine sme kontrolovali hru a mysleli sme už na zajtrajší zápas. S tromi bodmi sme spokojní."