Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Brankár Miller je naštvaný: Lučič je kus ...!
Zdielať na

Brankár Miller je naštvaný: Lučič je kus ...!

Poriadne sa zaiskrilo v úvodnej tretine sobotňajšieho súboja medzi Bostonom a Buffalom. Útočník Bruins Lučič totiž pri samostatnom úniku neštrne zrazil na ľad brankára hostí Millera. A ten po zápase nechal emóciám voľný priechod.

Naštvanosť gólmanskej jednotky Sabres sa dá pochopiť. Zrážka s o 30 kilogramov ťažším a 10 centimetrov vyšším súperom nebola príjemná. Navyše zo zápasu po 40 minútach odstúpil pre bolesti v oblasti krku.

Hráč Bostonu sa bránil: "Vykorčuľoval z bránky a ja som nabral veľkú rýchlosť. Nemal som veľa možností, aby som sa mu vyhol."

Ryan Miller mal na celú vec iný názor. "Zostal som na ľade preto, aby som mu povedlal aký kus ... (vypípané) je. Každý v tomto meste ho vidí ako veľkého, silného a odolného hráča. Rešpektoval som jeho tvrdú hru. Ale toto, toto bolo zbabelé. Zbabelý kus ... (vypípané)."

Milan Lučič dostal iba dvojminútový trest za napadnutie a to sa nepáčilo ani trénerovi Sabres Lindymu Ruffovi: "Nuž, ak malo byť toto vyhlásenie loveckej sezóny na brankárov, tak poďme na to."

Oba tímy sa stretnú v tejto sezóne ešte päťkrát. A zdá sa, že sa v týchto súbojoch môže poriadne iskriť.