Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Chára a spol. pili v kasíne šampanské za 100 000 USD
Zdielať na

Chára a spol. pili v kasíne šampanské za 100 000 USD

Zdroj: sita - Zdeno Chára Boston

Niektorí hokejisti Bostonu ukončili sobotňajší slávnostný pochod mestom so Stanleyho pohárom v jednom z miestnych kasín, kde na ich počesť "padla" fľaša šampanského za viac ako 100 000 USD

Zdeno Chára spolu s Timom Thomasom, Patriceom Bergeronom, Milanom Lucicom, Bradom Marchandom a Shawnom Thorntonom si to zamierili spolu so Stanleyho pohárom do foxwoodskeho klubu "Shrine". Jeho majitelia Ed Kane, Joe Kane a Randy Greenstein nechali pre túto príležitosť priviezť 30-litrovú fľašu špičkového šampanského značky "Midas", ktorej cena je viac ako 100 000 USD a vyrobili ich len v množstve 6 kusov.

Trojica majiteľov kasína tak s gustom prekonala Marka Cubana, majiteľa víťazného klubu basketbalovej NBA Dallas Mavericks, ktorý na oslavu triumfu svojich hráčov obetoval pred týždňom "len" 15-litrovú fľašu takéhoto extrakvalitného moku. Šampanské skončilo v Stanleyho pohári, z ktorého si na ňom pochutila šestica hokejistov a miestni prominentní hostia. Prázdnu mamutiu fľašu podpísali všetci prítomní hokejisti, počas najbližších dní bude vystavená na verejnosti vo foxvoodskom komplexe High Rollers a potom vydražená v prospech nadácie hokejistov Bruins.