Zatiahnuté, dažďové prehánky
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
UNIKÁTNE VIDEO: Chára si holí víťaznú bradu!
Zdielať na

UNIKÁTNE VIDEO: Chára si holí víťaznú bradu!

Kapitán čerstvého držiteľa Stanley Cupu - Bostonu Bruins - Zdeno Chára už nevyzerá ako Krakonoš! Hustá brada, ktorú zapustil na svojej tvári počas bojov v play-off, je od štvrtka fuč!

Žiletku, či holiaci strojček nepoznala tvár slovenského obrancu dva aj pol mesiaca. Počas tohto obdobia ctil Chára starú-známu hokejovú tradíciu, že počas vyraďovacích bojov je jednoducho holenie neprípustné.

Po skončení sezóny však druhý európsky kapitán, ktorý zdvihol nad hlavu cennú trofej, vyhľadal holiča medzi prvými z mužstva Bostonu. Tú česť urobiť z Cháru opäť na hladko vyholeného džentlmena mal Richie Firicano. Kapitán "medveďov" sa do jeho holičstva vybral podľa svedectva susedov na bicykli.

"Brada mu rástla dva aj pol mesiaca a už bola veru poriadne hustá. Misia sa však skončila, a tak mohla ísť dolu. Ešte predtým, ako som Zdena oholil, som ale musel použiť poriadne veľké a ostré nožnice," povedal pre Boston Herald holič Firicano. Chára ho vzápätí pozval aj s ostatnými zamestnancami odfotiť sa so Stanleyho pohárom.

"Myslím, že už každý z nás sa už chcel brady zbaviť. Trval to strašne dlho, čo sme sa neholili. Som zvedavý, ako budem bez brady vyzerať," vtipkoval Chára.

Pohár lorda Stanleyho mal vo štvrtok vskutku bohatý program. Po prílete z Vancouveru ho hráči najprv ukázali stovkám fanúšikov pred halou TD Garden. Potom ho povozili ulicami mesta aj v detskom kočíku, fotografovali sa s ním s množstvom záujemcov a večer strávili s týmto posvätným hokejovým grálom v jednom z miestnych barov.

Po väčšinu dňa mal Stanley Cup v úschove kapitán Bruins Zdeno Chára, ktorý si ho vzal aj domov. Postaral sa tak o menší šok svojej susedy Theresy Russovej, ktorú prekvapil ráno cestou k zubárovi. "Môj sused prišiel domov so Stanleyho pohárom v zadnej časti svojho auta," popísala pre Herald svoje obrovské prekvapenie Russová. Chára sa pred svojim domom fotil s každým zo záujemcov a ochotne popri tom rozdával autogramy.

Podvečer mal Chára spoločne s kolegom z obrany Andrewom Ferencom naložiť pohár do detského kočíka a odviezť ho do jedného z barov, kde sa stretli čerství víťazi Stanley Cupu.

internet

Súvisiace články