Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
5-tisícový kotol fanúšikov v Košiciach! Atmosféra bola pekelná
Zdielať na

5-tisícový kotol fanúšikov v Košiciach! Atmosféra bola pekelná

Pekelná atmosféra! Na prvý zápas Slovenska so Slovinskom sa prišli pozrieť nielen tisícky ľudí do Bratislavy, ale vo švíkoch praskal i košický amfiteáter. Na obrovskej obrazovke tam fanúšikovia pozerali priamy prenos napínavého hokejového zápasu.

Amfiteáter bol zaplnený Košičanmi, ale aj ľuďmi z priľahlých obcí doslova do posledného miestečka. Ide určite o plochu, na ktorej sa v metropole východu zišlo mimo arény najviac hokejových fanúšikov - približne 5000! Presne toľko ľudí prilákalo premiérové stretnutie slovenských hokejistov na šampionáte.

Zápas sledovali na veľkoplošnej obrazovke, ktorá má rozmery 4x7 metrov. Amfiteáter bol zaplnený už dlho pred štartom zápasu, ľudí však neustále pribúdalo. "Je to tu neskutočné, obrovská sila," uviedol reportér Jojky Jožo Kačmáry priamo z košického amfíku. 

Na mieste sa tiež uskutočnil pokus o vytvorenie rekordu. Tamojší muži sa nechcú holiť celé dva týždne. Rozhodli sa odfotiť aj s číslami a ich podobizeň porota porovná až pri samotnom finále. 

V Rožňave počas zápasu Slovensko - Slovinsko dostávali fanúšikovia na občerstvenie takúto pizzu...

tv joj

Majiteľ jedného z miestnych podnikov touto pizzou pohostil každého fanúšika našich hokejistov. Pizza sa podávala zdarma a bola upečená z viac ako 5 kg cesta a 3 kg ďalších surovín.

V Rožňave počas zápasu Slovensko - Slovinsko dostávali fanúšikovia na občerstvenie takúto pizzu.

TV JOJ/Martina Molčanová

Súvisiace články