Skoro jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
EXKLUZÍVNE: Pravda o otrasnej hokejovej hymne
Zdielať na

EXKLUZÍVNE: Pravda o otrasnej hokejovej hymne

Okolo oficiálnej hokejovej hymne, ktorá má byť neodmysliteľnou súčasťou Majstrovstiev sveta na Slovensku, je poriadny rozruch. Hokejový šampionát štartuje už o 42 dní a na internete koluje hymna tohto športového sviatku. Tá ale hneď po uverejnení rozprúdila vlnu reakcií. A nielen pozitívnych, ale aj negatívnych.

Skladba s názvom Hej Slovensko od speváčky Kristíny uvádzaná ako oficiálna hymna šampionátu sa šíri neuveriteľnou rýchlosťou. Reakcie na túto pieseň sú viac ako negatívne. Interpretka i autor a producent skladby sa však od tejto piesne dištancujú a opakujú: "Oficiálna hymna majstrovstiev odznie v tento piatok,“ vraví Kristína. Hymna, ktorá koluje po internete vraj nie je pravá.

Na internetových portáloch sa vraj nachádza skladba, s ktorou ona ani tvorcovia oficiálnej hymny nemajú nič spoločné. Pátrali sme ďalej a zistili sme, že pieseň, ktorá je na internete je iba narafičená nahrávka. „Na podnet rádia sme nahrali túto úletovú verziu, ale tá nie je pravá,“ hovorí producent Martin Kavulič.

isifa.com

Súvisiace články