Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Vojakov pripravuje na sezónu Dušan Gregor, vrátil sa útočník Pardavý
Zdielať na

Vojakov pripravuje na sezónu Dušan Gregor, vrátil sa útočník Pardavý

Zdroj: TASR

Prvý raz v histórii sa nedostali do play off.

"O mojom návrate rozhodol predovšetkým záujem ľudí, ktorí v Trenčíne robia hokej," vyjadril sa Dušan Gregor. "Nechcem mať veľké reči, ale mojím záujmom je, a tak to aj cítim v blízkom okolí, že všetci chceme vrátiť Duklu tam kam patrí, teda minimálne hrať znova play off."

Štyridsaťosemročný Gregor prišiel do Trenčína z MHC Martin, s ktorým skončil v extralige na 3. mieste a získal s ním aj Kontinentálny pohár. Do Trenčína sa vrátil po šiestich rokoch strávených v Skalici, Košiciach, Liberci, Žiline a Martine a v sezóne 2004, kedy Duklu viedol, s ňou získal aj majstrovský titul. "S Dušanom Gregorom sme sa dohodli na dvojročnej zmluve s jednoročnou opciou a jeho asistentom bude Juraj Jakubík," informoval generálny manažér Dukly Eduard Hartmann. V klubom predĺžili zmluvy aj skúsení obrancovia Ľubomír Sekeráš, Martin Hlavačka, ako aj útočník Andrej Kollár, pokračovať bude aj Branislav Jánoš. Novou akvizíciou je útočník Ján Pardavý, ktorý sa do Dukly vrátil po dvoch úspešných sezónach v Banskej Bystrici. S klubom sa dohodol na zmluve 1+1. Ďalšími novými hráčmi sú Ivan Koložváry a Petr Vala zo Žiliny, obaja sa Dukle upísali na dva roky a príležitosť v tejto fáze prípravy dostali aj piati juniori z úspešného majstrovského tímu. S deviatimi hráčmi, ktorí hrali za Duklu v uplynulej sezóne, sa vedenie klubu rozlúčilo.

Letná príprava vojakov potrvá do konca júna. Celú ju vojaci absolvujú v domácich podmienkach. Po dovolenkách 19. júla už vykorčuľujú na ľad.

Súvisiace články