Zatiahnuté
17°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Pálffy ide do KHL! Zo Skalice do Dinama Minsk
Zdielať na

Pálffy ide do KHL! Zo Skalice do Dinama Minsk

Posledný duel odohral v Trenčíne?

Po kritike úrovni najvyššej slovenskej súťaže sa Pálffymu extraliga máli. Keďže má záujem a chuť reprezentovať Slovensko na februárovom olympijskom turnaji vo Vancouveri, podstúpi kvalitnejšiu prípravu v jednom z popredných európskych tímov pod vedením trénera Glena Hanlona.
A navyše, rovnako ako pred piatimi rokmi, diváci si svetového hráča na slovenskom ľade vôbec nevážia, ako predviedli ostatný piatok v Nitre počas záverečných samostatných nájazdov.

http://sport.huste.sk/archiv-zapasov/klip:hc-k-cero-nitra-hk-36-skalica.html?start=7173&end=7256

So Skalicou sa mali Bielorusi dohodnúť v priebehu tohto týždňa, Pálffy odohral duel 14. kola na ľade Trenčína, kde Záhoráci deklasovali svojho súpera 7:3, pričom si líder produktivity extraligy pripísal jednu asistenciu. V 13 zápasoch zaznamenal 9 gólov a 16 prihrávok.

V Diname Minsk pôsobí Slovák Richard Lintner a je pravdepodobné, že s Pálffym by mali nastúpiť už v utorok v domácom súboji proti Chabarovsku.

Sledujte Highlighty Slovnaft extraligy na HUSTE.TV

O Pálffyho bol neustály záujem v zahraničí. Pred sezónou oznámil, že ročník odohrá v Skalici. „Pripúšťam, že je to stále otvorené a stať sa môže ešte čokoľvek. Kvalita nášho tímu nie je na potrebnej úrovni. Výsledky sú síce uspokojivé, ale to sa môže veľmi rýchlo zmeniť, môžeme prehrať pár zápasov za sebou a už to bude zase zlé."

Súvisiace články