Zatiahnuté
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Tarasenkov gól je hitom! Aj v animácii na papieri! Pobavte sa aj vy!
Zdielať na

Tarasenkov gól je hitom! Aj v animácii na papieri! Pobavte sa aj vy!

NEW YORK / Bolože to slávy a radosti! A právom! 22-ročný ruský útočník St. Louis Blues Vladimir Tarasenko si v pondelňajšom zápase NHL neskutočným spôsobom vychutnal obranu New Yorku Rangers a aj gólmana Talbota, ktorého prekonal nájazdovou fintou a´la Forsberg...

Video zachytávajúce jeho nesporné majstrovstvo je absolútnym hitom internetu, no tento krásny gól inšpiroval k činnosti aj ľudí z umeleckej brandže!

Umelec na ľade plus umelec s ceruzkou...

Napriek tomu, že hokej nie je zrovna ich šálka kávy... "Tento šialený gól Vladimira Tarasenka ma prinútil spracovať ho v pohyblivých obrázkoch. A to napriek tomu, že hokej mi je ukradnutý," vyznáva sa na prvej stránke papierového bločku šikovný animátor s prezývkou Theflippist. Ten už potom na ďalších stránkach zaznamenal celú geniálnu akciu ruského útočníka, ktorá pri ich rýchlom obracaní vyzerá naozaj ako živá! Na porovnanie, v reálnom obraze si ju môžete pozrieť TU.

Je Tarasenko mimozemšťan...?

"Ešte nikdy som nehral so žiadnym iným útočníkom, ktorý by mal taký neskutočný čuch na góly!," povedal na adresu Tarasenka kapitán "blúzmenov" David Backes. "Jeho strela, úžasné zrýchlenie a schopnosť skórovať sú ako z inej planéty," chválil ďalej útočníka, ktorý uzatvára s 8 gólmi a 6 asistenciami v dvanástich zápasoch TOP 10 kanadského bodovania NHL.

Vladimir Tarasenko_koláž

o.canada.com/theflippist.com

Súvisiace články