Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Očami rozhodcu v NHL! Geniálne zábery vás vnesú do deja top ligy
Zdielať na

Očami rozhodcu v NHL! Geniálne zábery vás vnesú do deja top ligy

NEW YORK / Najviac sledovaná hokejová liga na svete NHL uzavrela zmluvu s GoPro. Očakávajme tak množstvo skvelých záberov!

Premýšľali ste niekedy, aké to je byť napríklad Mariánom Gáboríkom šprintujúcim  v nájazde na brankára Haláka, alebo obrancom Zdenom Chárom keď na neho posiela sprchu striel niekto ako Marián Hossa alebo Tomáš Tatar? Ak áno, iste uvítate, že NHL uzavrela jedinečnú dohodu s výrobcom mini kamier GoPro.

NHL využila zábery z pohľadu očí hráčov i rozhodcov v rámci promo kampaní na novú sezónu, ktorá odštartovala 8. októbra. Unikátne zábery nebudú našťastie iba vecou propagačných spotov. Počíta sa aj s použitím v niektorých zápasoch. Tieto zábery potom budú využité televíznymi stanicami v priebehu vysielania prenosov. Svoje uplatnenie nájdu tiež na weboch NHL Network a NHL.com, GoPro ich potom bude zverejňovať aj na svojom YouTube kanáli.

"Minikamery GoPro dokážu zachytiť to, čo bolo predtým nemysliteľné," uviedol marketingový riaditeľ NHL, Brian Jennings, a dodal: "Technológia je skvelá a skutočne ukazuje zručnosť našich hráčov v lige."

Súvisiace články