Oblačno
15°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Rusi po prehre so Slovanom v KHL rozmlátili izbu
Zdielať na

Rusi po prehre so Slovanom v KHL rozmlátili izbu

BRATISLAVA / Stredajšiu výhru bratislavského Slovana v KHL nad ruským tímom Chabarovsk jeho hráči zrejme neuniesli. A odreagovali sa veľmi primitívnym spôsobom - v noci zdemolovali izbu v jednom z najdrahších hotelov v našom hlavnom meste, kde spôsobili škodu vo výške 3-tisíc €.

Zdemolovaná izba č. 714

Spúšť, akú po sebe nechal v hoteli ruský klub, tam ešte nevideli. Izba číslo 714 ostala totálne zdemolovaná. Hoteloví hostia sa poriadne vybúrili. Postrhávali sadrokartónové podhľady, a za obeť im padla aj kúpeľňa.

Škodu predbežne odhadli na 3 000 €. "V jednej z izieb poškodili neznámi páchatelia vnútorné vybavenie izieb," uviedol hovorca KR PZ v Bratislave Michal Szeiff.

Personál už v noci tušil, že bude rušno

Podľa našich zistení personál už v noci tušil, že návšteva týchto hostí nedopadne dobre. Väčšina z členov tímu vraj bola poriadne opitá. Ešte v noci si podľa nášho zdroja zavolali údržbára. Ten sa však do izby nedostal, pretože sa tam hostia zabarikádovali.

Mimoriadne nepríjemné prekvapenie čakalo na hotelový personál až deň po zápase, vo štvrtok ráno. "Môžem potvrdiť, že došlo k poškodeniu hotelovej izby. Ale nechcem sa k tomu viacej vyjadrovať. Ide o ochranu našich hotelových hostí," tvrdí riaditeľka hotela Rozwitha Bieber. 

Ruskí hokejisti mali naplánovaný odlet vo štvrtok presne na obed. V hre však bola aj taká možnosť, že neodletia, kým nezaplatia všetky škody. Nakoniec však predsa len odleteli do Prahy, kde ich čaká ďalší zápas.

Do Prahy odišli bez masérov

Odišli však bez masérov, ktorí mali na inkriminovanej izbe bývať. "Po vykonaní prvotných úkonov boli na osobnej slobode obmedzení dvaja muži. Občania ruskej federácie," dodal Szeiff.

Dvaja členovia ruského tímu sú stále na policajnej stanici, kde ich vypočúvajú.
S tým však museli chvíľu počkať, kým mierne nevytriezejú. Podľa našich informácií policajti pracovali aj s tou verziou, že na izbe masérov sa vybúrili hokejisti. Tá sa však oficiálne nepotvrdila.

V tomto prípade bola izba zdemolovaná zrejme kvôli hnevu po prehratom zápase. Na východe Slovenska však riešili kurióznejší prípad. Tam našli zdelomovanú hotelovú izbu, ktorý obýval milenecký pár. VIAC TU.

Téme sa venuje reportér Samuel Migaľ. INFORMÁCIE ONLINE TU.

Súvisiace články