Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Bitkár Lucic sa zaplietol do konfliktu v nočnom klube
Zdielať na

Bitkár Lucic sa zaplietol do konfliktu v nočnom klube

BOSTON / Hokejový útočník Bostonu Bruins Milan Lucic sa zaplietol do menšej potýčky pred nočným klubom v centre Vancouveru.

Na zverejnenom videu si opora Bruins s neznámym mužom vymieňa ostré slová pred príslušníkmi miestnej polície, ktorá prišla na scénu. Lucic oznámil policajtom, že ho oponent trikrát udrel. Na videu však nie je zaznamenaná žiadna pästná výmena.

Hokejista bol s tímom Bostonu vo Vancouveri, v sobotu jeho tím prehral na ľade Rogers Areny 2:6. K incidentu malo prísť po stretnutí. "Stalo sa niečo, na čo vôbec nie som hrdý. Zaplietol som sa do vyprovokovaného útoku. Dostal som päsťou do tváre. Od toho momentu som sa snažil všetko riešiť v medziach zákona," povedal v rozhovore pre viaceré bostonské médiá Lucic.

Dvadsaťpäťročný krídelník je rodák z Vancouveru. V minulosti už mal vo svojom rodisku viacero konfliktov. Na zápase v Rogers Arene údajne obťažovali jeho rodičov. "Už nemám žiaden dôvod obhajovať svoje mesto a ľudí v ňom. Okrem Rogers Areny ma už nikto nikdy neuvidí v centre Vancouveru," vyhlásil Lucic.

Medzi fanúšikmi Bostonu a Vancouveru už vyše dva roky vládne veľké napätie. Vo finále Stanleyho pohára 2011 vyhrali Bruins rozhodujúci siedmy zápas práve na ľade Canucks.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

sita, Lucic vs Gazdic

Súvisiace články