Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Šok v Slovane! Netík a Kutlák opúšťajú tím belasých
Zdielať na

Šok v Slovane! Netík a Kutlák opúšťajú tím belasých

BRATISLAVA / Dvojica českých hokejistov Tomáš Netík a Zdeněk Kutlák končia svoje pôsobenie v tíme KHL HC Slovan Bratislava.

Tomáš Netík (31) prišiel do Slovana pred štartom letnej prípravy z ruského Neftechimiku Nižnekamsk. Napriek dlhšej aklimatizácii vyšli rýchlemu útočníkovi skvele posledné dva mesiace a s 11 presnými zásahmi sa stal najlepším strelcom Slovana. Skvelá Netíkova forma neušla ani bohatým ruským klubom, od ktorých obdržal niekoľko lukratívnych ponúk. Hráč sa rozhodol využiť klauzulu vo svojej zmluve, podľa ktorej mu Slovan v takomto prípade nebude brániť v odchode.

"Dúfam, že fanúšikovia moje rozhodnutie pochopia. Dostal som ponuku, ktorá príde možno raz za život. Na pôsobenie v Slovane mi zostávajú len tie najlepšie spomienky," povedal Tomáš Netík.

Druhým českým hokejistom, ktorý opúšťa rady Slovana je obranca Zdeněk Kutlák. Tridsaťtriročný bek sa dohodol na ukončení kontraktu s belasými po vzájomnej dohode. Doteraz odohral rodák z Českých Budejovíc v drese s orlom na hrudi 30 zápasov, v ktorých si na konto pripísal tri presné prihrávky.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Súvisiace články