Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Dvadsiatka s ďalším skalpom. Padla aj Žilina
Zdielať na

Dvadsiatka s ďalším skalpom. Padla aj Žilina

BRATISLAVA / V 28.kole hokejovej Tipsport extraligy zvíťazili juniori z HK Orange 20 nad Žilinou 2:1 po nájazdoch.

Hokej - Tipsport extraliga 2013/2014 - 28. kolo:

HK Orange 20 - MsHK DOXXbet Žilina 2:1 po sam. nájazdoch (1:0, 0:0, 0:1 - 0:0, 1:0)

Góly: 11. R. Gašpar ml. (Rzavský, Tibenský), rozhodujúci sam. nájazd Dominik Rehák - 52. R. Tomas (Klouda, Valášek)
Vylúčení: 5:3 na 2 min, presilovky: 0:1, oslabenia: 0:0, rozhodovali: Stano - Kacej, Orolin, 262 divákov

Orange 20: R. Sabol - Predajniansky, Luža, Rusina, Dinda, Gachulinec, Bačik, E. Černák, Valjent, Palovič - Horanský, Kolena, P. Koyš - Horvát, R. Gašpar ml., Rzavský - Skalický, Mlynčár, Tibenský - Dominik Rehák
Žilina: Mikoláš - Bajaník, Ostrčil, Šterbák, Leško, Salajka, Rúfus, Slota, Niník - D. Buc, Klouda, R. Tomas - Valášek, Kalla, T. Varga - Drevenák, Linet, Macejka - Jarab, Schroner, A. Lipovský

V úvode duelu pohrozil po individuálnej akcii domáci obranca Luža, no neuspel rovnako ako neskôr jeho spoluhráč Mlynčár. Presilovku ešte mladíci z HK Orange 20 nevyužili, ale po jej skončení otvoril skóre duelu Gašpar gólom do odkrytej bránky súpera po nevydarenej strele Rzavského. Žilinčania sa v následnej presilovke usadili v útočnom pásme, ale Sabol nemal veľa práce.

V druhej časti sa hostia pokúšali otočiť výsledok, ale domáca defenzíva a brankár Sabol boli proti. Aj hráči "dvadsiatky" mali niekoľko príležitostí na gól, no Mikoláša neprekonali ani raz.

Vyrovnanie na 1:1 zariadil v presilovej hre v 52. min Tomas, keď po prihrávke Kloudu prekonal Sabola strelou zápästím z ľavého kruhu. Keďže v ďalšom priebehu tretej časti si už súperi šance nevypracovali, na rad prišlo predĺženie. V ňom sa o víťazovi nerozhodlo a v nájazdoch zariadil druhý bod pre domáci kolektív Dominik Rehák.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

Súvisiace články