Polojasno
24°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Bartovič nemá problém odovzdať céčko Šatanovi
Zdielať na

Bartovič nemá problém odovzdať céčko Šatanovi

BRATISLAVA / Slovan Bratislava ťahá v tomto ročníku Kontinentálnej hokej ligy Milan Bartovič. Je kapitánom a patrí k lídrom aj v bodovaní.

Po tom, čo sa do Slovana má vrátiť ex-kapitán Miroslav Šatan, nastáva menší problém - kto bude teraz kapitánom? "Mne nerobí problém odovzdať céčko Mirovi. Asi o tom bude rozhodovať tréner Čada," prezradil nám dnes na obed Milan Bartovič rešpektujúc reputáciu staronového hráča belasých Miroslava Šatana.

Strata na play off

Základná čast sezóny sa prehupla do druhej polovice a Slovan momentálne zaostáva za poslednou postupovou pozíciou do play-off v Západnej divízii o 14 bodov, pričom sa hrá o 72. "Je to dosť, ale nie vôbec nereálne," presvedčivo tvrdí Bartovič a pred pondelňajším domácim zápasom s Čerepovcom (19.00 h) podotkol: "V KHL sme mu ešte nedali ani gól. Už len to je motivácia navyše."

Brankár Jaroslav Janus netají, že sa teší na návrat Šatana do kabíny: "´Šarky´ je ťahúň. Už aby tu bol a aby sme to rozbalili, ale nemôžeme sa spoliehať len naňho. Nebude strieľať všetky góly. Nesmieme stále myslieť na play-off, treba ísť zo dňa na deň. Veríme, že sa to v koncovke zlepší. Musíme drieť a zbierať body."

Šatan zatiaľ absentoval na nedeľňajšom tréningu a v pondelok ešte nenastúpi proti Severstaľu Čerepovec. Jeho príchod do Bratislavy je zatiaľ zahalený do rúška tajomstva. Jeho príchod budeme sledovať a aktuálne vás informovať.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

Súvisiace články