Oblačno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Slováci v dejisku turnaja. Proti USA s Lacom v bránke
Zdielať na

Slováci v dejisku turnaja. Proti USA s Lacom v bránke

MNÍCHOV / Slovenská hokejová reprezentácia nastúpi na piatkový úvodný zápas na Nemeckom pohári v Mníchove v piatok proti USA v bránke s Jánom Lacom.

Gólman Donbasu Doneck dostal prednosť pred Rastislavom Staňom, ktorý by mal chytať v sobotu proti domácemu Nemecku. Laco nastúpi na dvadsiaty zápas v reprezentačnom drese.

Tréner Vladimír Vůjtek má v Mníchove k dispozícii 24 hráčov, v každom súboji budú dvaja z nich na tribúne. "V prvom stretnutí nebudú hrať Peter Zuzin a Lukáš Handlovský. Proti USA dáme v bránke príležitosť Jánovi Lacovi," povedal po štvrtkovom tréningu v bavorskej metropole pre web Slovenského zväzu ľadového hokeja kormidelník slovenského výberu Vladimír Vůjtek.

Slováci sa vo štvrtok presunuli z Bratislavy do Mníchova. Na cestu sa vydali ráno o 8.30 h, po obede v Rakúsku dorazili do Mníchova pred šestnástou hodinou. Mužstvo sa ubytovalo v hoteli Pullman a po olovrante sa presunulo na zimný štadión v Olympijskom parku, kde všetci hráči absolvovali tréning. Žiaden z reprezentantov nehlásil zdravotné problémy. "Pred tréningom absolvoval celý tím fotenie portrétov pre potreby organizátorov turnaja," povedal z dejiska turnaja pre HockeySlovakia.sk generálny manažér reprezentácie Otto Sýkora.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

sita

sita

Súvisiace články