Oblačno
14°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Sagan (23) relaxoval. Zašiel na hokej, stretol sa s Budajom
Zdielať na

Sagan (23) relaxoval. Zašiel na hokej, stretol sa s Budajom

MONTREAL / Slovenský cyklista Peter Sagan po fantastickom finiši vyhral v nedeľu jednodňové preteky v Montreale. Po 5-hodinovom šliapaní v sedle bicykla si doprial v mekke kanadského hokeja aj zaslúžený relax.

Zašiel si na hokej

Na montrealskom štadióne Bell Centre si Peter Sagan pozrel prípravný súboj domácich Canadiens s Buffalom. "Úplne som z toho nadšený, že aká atmosféra a jedno s druhým," opisuje svoje pocity Sagan.

Pri tejto príležitosti si Peter Sagan samozrejme nemohol nechať ujsť ani stretnutie s vynikajúcim slovenským hokejovým brankárom Montrealu Petrom Budajom, ktorý pôsobí v NHL už 8 sezón. "To, že prídeme takto do šatní a sa stretnem aj s Peťom alebo čo, tak o tom som ani nedúfal a vôbec mi to ani neprišlo," hovorí Sagan.

Budajovi spoluhráči vedia, kto je Sagan

Niet pochýb o tom, že zo spoločného stretnutia v Montreale mali dvaja mimoriadne úspešní slovenskí športovci radosť. Okrem príjemného zážitku si navzájom urobili aj dobrú reklamu. "Jeho doslova poznajú chalani. Naozaj všetci ho poznajú. Minimálne štyria, piati hneď vedeli podľa výzoru tváre. je to super vec," hovorí brankár Montrealu Peter Budaj.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články