Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Veterán Jágr (41) vidí svoju budúcnosť v NHL čierno
Zdielať na

Veterán Jágr (41) vidí svoju budúcnosť v NHL čierno

PRAHA / Český hokejista Jaromír Jágr nevidí budúcnosť v zámorskej NHL ružovo.

tyridsaťjedenročný útočník to povedal fanúšikom vo videu na sociálnej sieti Facebook. Svoju "hokejovú rodinu" oslovil v takmer minútovom šote v čiernych okuliaroch. Bližšie podrobnosti o budúcnosti však chce prezradiť v stredu.

"Dostávam veľa otázok o mojej ďalšej práci v NHL. Musím vám povedať, že to vidím veľmi čierno. Zajtra podrobne popíšem, ako to vyzerá a kde budem v budúcej sezóne hrať," povedal v utorkovom videu zverejnenom na Facebooku Jaromír Jágr.

Česká hviezda od neúspešného finále Stanleyho pohára v drese Bostonu mlčala. Bruins prehrali súboj o trofej s Chicagom 2:4 na zápasy. Odvtedy sa špekuluje o Jágrovej budúcnosti. V Bruins ho najskôr odmietli, potom pripustili pokračovanie spolupráce. Rodák z Kladna mal rokovať aj s Montrealom. "Po play-off som nemal dobrú náladu, nechcel som písať negatívne veci. To by nikomu nepomohlo," dodal vo videu na Facebooku Jágr.

Český veterán začal ročník v domácej extralige v drese Kladna, po skončení výluky už nastupoval za Dallas a v apríli sa stal hráčom Bruins. V 45 stretnutiach sezóny 2013 v základnej časti NHL strelil 16 gólov a pridal 19 asistencií. V 22 dueloch play-off sa mu nepodarilo skórovať.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

sita, Jágr Kladno

Súvisiace články