Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Slovensko - Fínsko. Takto sa dá fandiť hokejistom
Zdielať na

Slovensko - Fínsko. Takto sa dá fandiť hokejistom

BRATISLAVA / Hokejové šialenstvo naďalej trvá! Po poslednom vyhratom zápase našich hokejistov nad Spojenými štátmi zavreli ústa aj tí najväčší skeptici a každý s napätím čaká kedy odbije 17:30 a naši chlapci sa postavia proti Fínom. Ak prehráme, letíme domov, ale každý verí tomu, že dnes nášmu súperovi vyfúkneme titul, tak, ako ho oni vyfúkli nám.

"Dúfam, že vrchnosť nám dnes dobre postaví bránku," hovorí pán Augustín. Ten slovenských hokejistov povzbudzuje prostredníctvom televíznej obrazovky a tvrdí, že dôchodcovia sa menia na rozhodcov.

Poslanci budú rokovať

17:30 je čas, kedy naši hokejisti nastúpia proti Fínom. Napríklad poslanci si počas poludňajšieho zápasu proti Američanom urobili prestávku v rokovaní. Tentokrát to tak nebude. "Bude schôdza napriek tomu, že je dôležitý hokejový zápas," uviedol hovorca predsedu parlamentu Pavol Chovanec. 

Zápasy našich hokejistov si rád pozrie aj katolícky kňaz Tibor Hajdu, ktorý určite nevynechá ani ten dňešný. "Aspoň tú časť, ktorú stihnem budem určite rád pozerať," hovorí katolícky kňaz Tibor Hajdu.

Vodiči áut aj MHD majú rádiá

Väčšnia ľudí bude v čase duelu na ceste domov z práce. Žiadny problém. Vodiči áut majú rádia a v dopravných prostriedkoch tiež. "Vodiči samozrejme môžu počúvať a predpokladám, že aj budú počúvať," uviedla hovorkyňa bratislavského dopravného podniku Agáta Staněková.

Tí menej šťastní budú musieť aj v tom čase pracovať. Hokejový zápas medzi Slovenskom a Fínskom síce výrobu vo fabrikách nezastaví, ale rádiá budú mať zapnuté aj tam. "Nikto nezostane bez informácií, že Slovensko postúpilo ďalej alebo dalo gól," uviedol hovorca automobilky Vladimír Machalík. 

Všetko o hokejových MS na jednom mieste. Čítajte TU.

SITA

Súvisiace články