Jasno
14°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Mark fandí našim hokejistom, toto je jeho Nech Bože dá
Zdielať na

Mark fandí našim hokejistom, toto je jeho Nech Bože dá

SACRAMENTO / Fandil viac, ako dobre. Reč je o rodenom Američanovi z Markovi Christensenovi. Naša hokejová reprezentácia totiž porazila USA 4:1. A hoci Mark pochádza z Kalifornie, Slovensko si nadovšetko zamiloval! A preto držal palce nám. A spieval hokejovú hymnu...

Máte zaujímavé video? Pošlite ho sem. Ďakujeme!

"Ahoj, dobrý deň. Podporujem slovenský tím v hokeji a najlepší spôsob, ako vám to aj dokázať, je zahrať vám túto pesničku," hovorí na úvod Marka Christensen. "Budem sa snažiť, tu je."

Najviac sa mu páči Miro Šatan

Mark vraj hokej sleduje od minulého roka. Práve vtedy mužstvo trénera Vůjteka získalo zlaté medaily. Ako povedal Mark pre Nový Čas, špeciálne sa mu vtedy vryl do pamäti náš kapitán Miroslav Šatan. 

Je síce pravda, že Markovi pri spievaní jeho posledného songu chýbal trošku "drive", ale pravdou je aj to, že slovenčina nie je ľahký jazyk. A Mark sa neustále zlepšuje. Ostáva už len dúfať, že 14. mája to Američan skutočne "natreme."

Slovensko si zamiloval

Američan Mark Christensen učil anglický jazyk žiakov na Myjave. Potom odletel späť do Kalifornie. Malé Slovensko mu ale prirástlo k srdcu. A tak nám zložil pieseň. Tá sa začala šíriť najskôr medzi jeho priateľmi a netrvalo dlho, kým sa z nej stal na Slovensku hit. 

Milé aj šokujúce. Tu sú najlepšie amatérske kúsky všetkých čias...

YouTube/SITA

Súvisiace články