Zatiahnuté, dážď
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Za klobásy na ľade zaplatí Dinamo Moskva 100-tisíc rubľov
Zdielať na

Za klobásy na ľade zaplatí Dinamo Moskva 100-tisíc rubľov

Zdroj: sita, KHL: Slovan-Dinamo Moskva

MOSKVA / Klobásy od fanúšikov na ľade počas stredajšieho štvrtého finálového zápasu play-off Západnej konferencie Kontinentálnej hokejovej ligy s SKA Petrohrad (2:6) vyjdú klub Dinamo Moskva na 100-tisíc rubľov (cca. 2500 eur).

Vedenie súťaže uložilo obhajcovi Gagarinovho pohára pokutu v tejto výške. "Videl som na ľade klobásy, ktoré hodili fanúšikovia. Rozhodli sme sa potrestať Dinamo pokutou 100-tisíc rubľov. Podobné správanie sa nedá úplne vykoreniť, žiaden klub nemá šancu ustrážiť správanie každého jednotlivca. Som však za to, že diváci by mali podporovať svojich a neurážať súpera," povedal pre Sovietskij sport riaditeľ pre športové záležitosti KHL Dmitrij Kurbatov.

Vedenie KHL sa zaoberalo aj prerobenou verziou vojnovej piesne Svätá vojna, ktorú púšťali pred zápasmi v Moskve. V debate zástupcovia Dinama priznali, že to môže byť kontroverzné a určite nechceli, aby sa na ľade odohrávali neľútostné boje na život a na smrť. V poradí štvrtý zápas finálovej série Západnej konferencie vyhral Petrohrad na ľade Dinama 6:2, aj keď prehrával už 0:2. Moskovský tím vedie v sérii 3:1.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Súvisiace články