Jasno
16°
Bratislava
Viktória
10.5.2024
Višňovský: O rozlúčke so Slovanom na ľade nechcú v Islanders ani počuť!
Zdielať na

Višňovský: O rozlúčke so Slovanom na ľade nechcú v Islanders ani počuť!

Zdroj: Višňovský v drese Slovana

Ľubomír Višňovský je stále na Slovensku. Do New Yorku odlieta až po 10. februári, a tak by sa rád rozlúčil s fanúšikmi Slovana priamo na ľade v zápase KHL.

Slovan čaká ešte kvarteto domácich zápolení v základnej časti KHL pred reprezentačnou prestávkou (4.-10. 2. 2013). Je tu reálne priestor na to, aby sa Višňovský pred vstupom do rozbehnutej NHL rozohral a nestratil nič zo zápasového tempa. Ale to je iba naša naivná predstava. Nie je dôvod, aby NY Islanders vyšli obľúbenému bekovi v ústrety. Keby aspoň v jednom zápase...

"Neustále sa s nimi snažím dohodnúť. Čakajú nás v Bratislave štyri zápasy. Ale absolútne o tom nechcú počuť. Skúšam si to vybavovať a dúfam, že aspoň jeden jediný zápas by mi umožnili hrať," predstavil svoje snahy poďakovať sa fanúšikom Slovana v dnešnej relácii Večer pod Lampou: "Veľmi pekne ďakujem všetkým fanúšikom. To som si nemyslel, že môžem ešte zažiť také emotívne zápasy. Vďaka tým ľuďom som dostal ďalšiu chuť do hokeja. Nikdy som nezažil, aby som bol tak spätý s publikom. Je to niečo neuveriteľné. Dúfam, že sa ešte raz niekedy stretneme." 

Z odchodu Ľuba Višňovského nemal radosť ani kapitán mužstva Miroslav Šatan, ktorý dúfa, že sa s ním ešte v Slovane stretne: "Bol by som rád, keby sa to podarilo."

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Súvisiace články