Jasno
12°
Bratislava
Servác
13.5.2024
Slovan odletel na trip do Ruska bez Višňovského (36)
Zdielať na

Slovan odletel na trip do Ruska bez Višňovského (36)

Hokejový Slovan Bratislava odcestoval vo štvrtok na ďalší výjazd na klziská súperov v Kontinentálnej hokejovej lige bez obrancu Ľubomíra Višňovského.

Slovenský tím sa z Bratislavy presunul do Chanty-Mansijska, kde nastúpi v piatok o 14.00 SEČ proti tamojšej Jurge. Následne čakajú na Slovan duely v nedeľu 20. januára o 11.00 h v Omsku a v utorok 22. januára v kazašskej Astane. Višňovský nemôže nastupovať za "belasých" na základe rozhodnutia vedenia Kontinentálnej hokejovej ligy, ktoré rešpektuje jeho zmluvu s New York Islanders. Topoľčiansky rodák zostal v Bratislave, kde bude trénovať. Do zámoria v najbližších dňoch ešte neodletí z rodinných dôvodov, aj keď aj táto možnosť je stále v hre. Vedenie Islanders mu zatiaľ nedalo súhlas na pôsobenie v Bratislave.

S tímom Slovana necestovali ani zranení Miroslav Šatan, Martin Štajnoch a Andrej Šťastný. Michala Vondrku stále trápi viróza a berie antibiotiká. Do Ruska sa však vydal Patrik Luža, ktorý sa už zotavil z otrasu mozgu z majstrovstiev sveta hráčov do 20 rokov v Ufe. Informoval o tom klubový web Slovana.

Zoznam hráčov Slovana na cestu do Ruska: Janus, Konrád - I. Ďatelinka, P. Luža, V. Mihálik, Mojžíš, Sigalet, Sersen, Švarný, J. Tabaček, Trška - Bakoš, Bartovič, Bližňák, M. Daňo, L. Hudáček, Kudrna, Kukumberg, Kytnár, Miklík, T. Mikúš, Ölvecký, Preisinger, Vondrka

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU ZADARMO.

sita, Ľubomír Višňovský

Súvisiace články