Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Prosba syna, ktorému umiera otec. Zapôsobí na hráčov a vedenie NHL?
Zdielať na

Prosba syna, ktorému umiera otec. Zapôsobí na hráčov a vedenie NHL?

Výluka v NHL sa stala témou rôznych kreslených vtipov, diskusných relácií a dokonca aj pesničiek. Najnovšie sa ale na internete objavila netradičná a hlavne veľmi dojímavá prosba k hráčom i vedeniu ligy od 31-ročného muža, ktorému umiera otec.

Otec Johna Dicka je roky je obrovským fanúšikom NHL. Tohtosezónne zápas by však na štadióne nemohol sledovať, leží už dlho v nemocnici s krutou diagnózou, rakovinou hrdla. "Otec umiera. A ja som presvedčený, že keby mohol pozerať hokejové duely, odpútalo by to jeho myseľ od toho, čo sa deje s jeho telom," hovorí John.

Ďakuje otcovi

John sa preto rozhodol prostredníctvom sociálnej siete Facebook požiadať vedenie NHL a hokejistov, aby sa konečne dohodli a dopriali jeho otcovi Bruceovi vidieť ešte aspoň jeden zápas. "Chcel by som tu tak oplatiť to, že ma ako dieťa brával na štadión a dokonca aj do šatne, kde som sa stretol s takými hviezdami ako Gretzky, Messier či Jarri Kurri," dodáva John.

Video si pozrelo 50 tisíc ľudí

Video, ktoré 31-ročný Kanaďan zverejnil, vzniklo krátko po tom, čo NHL a hráčska asociácia minulý týždeň oznámili, že sa opäť nedohodli. Netradičnú a dojímavú prosbu Johna Dicka si za pár dní pozrelo vyše 50 tisíc ľudí. On verí, že aj niekto z vedenia ligy a hráčov.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články