Polojasno
17°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Šatan by nemal hrať do ďalšej reprezentačnej prestávky
Zdielať na

Šatan by nemal hrať do ďalšej reprezentačnej prestávky

Miroslav Šatan podľa trénera Čadu Slovanu citeľne chýba. Pauzovať bude dlhšie, ako sa pôvodne čakalo. Môže za to zrážka so Zdenom Chárom.

Kapitán hokejistov Slovana Bratislava Miroslav Šatan nenastúpi pre zdravotné problémy ani na ďalšie zápasy slovenského účastníka Kontinentálnej hokejovej ligy a jeho pauza bude dlhšia, ako sa pôvodne predpokladalo.

Po návrate z trojzápasového tripu do Jaroslavľa, Mytišči a Nižného Novgorodu to potvrdil tréner Rostislav Čada. "Miro Šatan nám v týchto troch zápasoch veľmi chýbal. Dovolím si tvrdiť, že ak by sme ho mali, z rozstrelu v Novgorode sme mohli mať aj priaznivejší bodový zisk. Miro je ťahúň mužstva, jeho kapitán. Podľa mojich informácií nenastúpi do najbližšej reprezentačnej prestávky," povedal hlavný tréner Slovana Rostislav Čada.

Slovan čaká do ďalšej pauzy ešte osem zápasov. Najskôr tri v domácom prostredí proti Nižnému Novgorodu, Mytišči a Jaroslavľu, potom na ľadoch Chabarovska, Novosibirska, CSKA Moskva a napokon pred prestávkou 8. decembra súboj s HC Lev Praha.

Práve v prvom súboji s českým tímom 3. novembra sa Šatan zranil po zrážke so Zdenom Chárom. Tridsaťosemročný útočník sa stále lieči z úrazu hlavy a podvrtnutia krčnej chrbtice.

 

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

web, Hit Cháru na Šatana

Súvisiace články