Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Útok na autobus s bratislavskými hokejistami!
Zdielať na

Útok na autobus s bratislavskými hokejistami!

Hokejoví dorastenci z Bratislavy na svoju cestu zo zápasu v Prievidzi tak skoro nezabudnú. Pred Trenčínom ich autobus prepadlo asi 30 maskovaných výtržníkov. Skočili na cestu a snažili sa ich zastaviť. Len čo šofér spomalil, začali do autobusu hádzať kamene a rôzne predmety. V rukách mali železné tyče. Vodič im začal unikať, no útočníci autobus prenasledovali asi päť kilometrov. Mladí hokejisti nakoniec našli útočisko v Trenčíne.

Útočili bez príčiny

Mladí hokejisti, ktorí sa vracali zo zápasu z Prievidze domov do Bratislavy, neverili vlastným očiam. Pred Trenčínom na nich čakala skupina asi tridsiatich útočníkov. Tí im skočili do cesty a chceli zastaviť autobus. Vyzbrojení boli kameňmi a palicami. 

Všetko sa dialo za svetla na frekventovanej ceste. Útočníci sa autobus snažili zastaviť. Šofér ale pridal a začal unikať. "Mali maskáče, kapucne na hlavách, chalani videli aj kukly," tvrdí jeden z poškodených, Marek Kristek.

Naháňačka až do Trenčína

Útočníci sadli do áut a autobus ešte niekoľko kilometrov prenasledovali. Ušli,  až keď sa hokejisti dostali do Trenčína. Životy si zachránili v poslednej chvíli. Polícia po útočníkoch pátra. Hokejisti si nedokážu vysvetliť, prečo vandali zaútočili práve na nich.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články