Jasno
16°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
5 bodov aj debakel. Mrzí nás to, odkazujú Slovanisti
Zdielať na

5 bodov aj debakel. Mrzí nás to, odkazujú Slovanisti

Slovan má pri svojej premiére v KHL jasný cieľ - dostať sa do play off. A tak potrebuje každý bod. Zatiaľ ich belasí nazbierali 25, čo ich radí na 7. priečku Západnej konferencie. Dobrú náladu hokejistom Slovana pokazil posledný zápas. V Čerepovci totiž dostali výprask.

Z tripu sa vrátili unavení, ale spokojní

Zo štvorzápasového tripu na ľade súperov, z ktorého sa Slovan vrátil dnes ráno, si priniesol 5 bodov. "S týmto ziskom sme spokojní, aj keď to mohlo byť, samozrejme, aj lepšie. Teraz máme pred sebou sériu domácich zápasov, v ktorých treba zabodovať," hovorí obranca Slovana Andrej Sekera.

Škoda debaklu v Čerepovci

Najmä ten posledný duel belasých mrzí. Nielenže nebodovali, ale proti Čerepovcu sa po prvý raz v sezóne KHL nedokázali strelecky presadiť. Navyše "schytali" doteraz najväčší výprask v podobe šiestich gólov, pričom až tri inkasovali v oslabení. "Ťažko sa o tom hovorí... Hlavami sme už boli všetci doma a nebolo ľahké sa ešte plne koncentrovať na hru. Mali sme za sebou ťažké, náročné zápasy. Prejavilo sa, že ešte sme neskúsený tím v tejto lige. O našej prehre rozhodla jedna nevyužitá presilovka piatich proti trom, ktorú sme nevyužili. Mohli sme vyrovnať na 1:1, no gól nám dali domáci a potom už boli nezastaviteľní," skonštatoval prehru hokejistov Slovana 0:6 v Čerepovci Ľubomír Višňovský.

Sily i chuť do hokeja môžu belasí načerpať počas najbližších piatich dní, keďže ďalšia šnúra, teraz však už na domácom ľade, sa pre nich začne až 23. októbra.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Súboj útočníka Slovana Draveckého s brankárom Dinama Moskva

SITA

Súvisiace články